Home

Een bezoekje aan 't Genoegen levert een karrevracht frisse en originele ideeŽn op .... 
 Je hoeft geen amateurkok te zijn om de delicatessenzaak in het centrum van Retie te bezoeken. Ook als je niet zelf hoeft te koken, maar uitgenodigd wordt op een feest, heeft 't Genoegen de ideale geschenken of geschenkmanden in huis om niet met lege handen tbij je gastheer of gastvrouw e moeten aankloppen .

't Genoegen beschikt ook over een eigen traiteurdienst. Dat kan superhandig zijn met feestdagen of als men zelf een feestje heeft gepland.

't Genoegen houdt van alles wat lekker is. Het is geen speciaalzaak in de zuivere zin van het woord. De uitbaters focussen niet op kazen of wijnen of bepaalde producten .... In 't Genoegen vind je zowel de beste chocolades en confituren als pasta's en oliŽn. Foie gras, likeuren, kaas- en charcuterieschotels, ontbijtkorven, ambachtelijk gemaakte pralines, marsepeinen, truffels ....
 
 
Je hoeft in de gezellig drukke winkel maar even je ogen of je neus ... de kost te geven en je vindt het zo.

Op zoek naar een origineel geschenk? Wat dacht je dan van de Georgische wijnen in handgemaakte stenen kruiken? Of het hoeft niet altijd om te eten of te drinken zijn .... de leuke beertjes, de decoratieve handdoeken, het zilverwerk, .......

't Genoegen is open van woensdag tot en met zaterdag van 8 tot 18.30u en op zondag van 8 tot 17u. Maandag en Dinsdag gesloten.

St. Martinusstraat 44

Tel. 014/37.73.77
 2470 Retie

Fax 014/37.12.44